3 januari 2019

(Gast)organist gezocht!

Geschreven door Elly Keukens

Remonstranten Alphen aan den Rijn zoekt nog steeds een organist die het team komt versterken en/of een gastorganist voor het rooster van 2019 en 2020.

Op dit moment bestaat het team uit twee organisten. Zij begeleiden de diensten die één keer in de veertien dagen gehouden worden én de diensten bij feestdagen. Versterking is hard nodig, want wij krijgen het rooster met twee organisten niet rond!

Gastvrije kerk

Remonstranten Alphen aan den Rijn vormt een open en gastvrije kerk, die alle ruimte biedt om een persoonlijk geloof te ontwikkelen. De eigen weg staat bij ons centraal en vormt tegelijk een hechte en warme gemeente.

Bijzonder kerkgebouw

Onze diensten en activiteiten organiseren wij in ons bijzondere kerkgebouw in de Samuel Aardewerksteeg. Deze voormalige synagoge is sinds 2000 een rijksmonument. Wij koesteren dit bezit sinds we het in 1955 in gebruik namen. Lees hier meer over het gebouw.

Van harte welkom

Belangstellenden voor de functie (gast)organist zijn van harte welkom om te reageren. U kunt contact op nemen met Dhr. André Krook, telefoonnummer 0172 424964/ E-maildres  andrekrook@hotmail.com

Gerelateerd