22 november 2017

Met spoed organist gezocht!

Geschreven door Elly Keukens

De Remonstranten Alphen aan den Rijn zoeken met spoed een organist(e) die het team komt versterken en/of een “gast”-organist.

Op dit moment bestaat het team uit twee organisten. Zij begeleiden  de diensten die één keer in de veertien dagen gehouden worden en de diensten bij feestdagen. Versterking is zeer welkom, want wij krijgen het rooster met twee organisten niet rond.

De Remonstranten Alphen aan den Rijn vormen een open en gastvrije kerk die alle ruimte biedt om een persoonlijk geloof te ontwikkelen. De eigen weg staat bij ons centraal en vormt tegelijk een hechte en warme gemeente.

Onze diensten en activiteiten organiseren wij in ons bijzondere kerkgebouw in de Samuel Aardewerksteeg. Deze voormalige synagoge is sinds 2000 een rijksmonument. Wij koesteren dit bezit sinds we het in 1955 in gebruik namen.

Belangstellenden voor de functie organist of als gast-organist worden van harte uitgenodigd om te reageren. U kunt contact op nemen met , Dhr. André Krook, tel.: 0172 424964/ E-mail: andrekrook@hotmail.com

Gerelateerd