Virtuele kerkdienst met Laura van Asselt

H.K. Virtuele kerkdienst met Laura van Asselt
Datum 14 februari 2021
Tijd 10:15 uur

Beste gemeenteleden, vrienden en belangstellenden,

Komende zondag, 14 februari, zal ds. Laura van Asselt om 10.15 uur voorgaan in de dienst. Op het orgel speelt Hanno Hommel. Het thema van de dienst is Het goede en het kwade’ en gelezen zal worden uit Genesis 4.

Bij de laatste dienst van Laura van Asselt (31 januari jl.) liet de kwaliteit van het geluid op zowel YouTube als Kerkdienstgemist te wensen over. Wij kunnen u melden dat de geluidsproblemen bij Kerkdienstgemist volledig zijn verholpen. Met betrekking tot de opname die via het YouTube kanaal wordt uitgezonden huldigen wij het adagium: al doende leert men… In dat spoor menen wij te kunnen vertrouwen op een betere weergave, al raden wij u aan Kerkdienstgemist achter de hand te houden voor het geval het geluid bij het beeld op YouTube wederom tegenvalt.

Hoe komt u bij het YouTube kanaal: . ga naar www.Youtube.nl  en vul in de zoekbalk in doreleiden. Vanaf 10.15 uur zal de dienst worden uitgezonden.

Of door op deze link drukken: https://youtube.com/channel/UCrTZHgETwr-Zje6sdCMH56w 

Kerkdienstgemist vindt u door: in uw zoekbalk te typen: kerkdienstgemist ‘Onder Vind uw kerk’ in te vullen: Leiden doopsgezinde en remonstrantse gemeente (alleen de eerste twee woorden volstaan al). ‘Zoeken’ te klikken. Te klikken op ‘Naar kerk’.

Wij wensen u opnieuw een goede gezondheid toe en sterkte met de omgang met deze lockdown.

De doopsgezinde en remonstrantse kerkenraden

Agenda